Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ключалката на Алфа 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с ключалката на Алфа 145

Имам проблем с ключалката на лявата врата на моята Алфа 145. Когато вкарам ключа мога само да я отварям, но когато завартя на дясно да я заключа не се заключва (дори и централното не се включва)
    Някой има ли си идея какво точно се е откачило или счупило? И къде може да си я оправя... надежден ключар?
    Благодаря предварително за отговорите
    Alfa Romeo 145 1.3 boxxer

няма да се притесняваш, купуваш една нова (втора употреба) ключалка за 10-тина лв отиваш при ключар да ти я пренареди по твоят си ключ за около 20-тина лв сменяш я и си в играта и при мен беше така. Успех и весели празници
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Comment

имах сьщия проблем като я купих.Дьното на патрона има две срештуположни пьпки .Когато се с4упи едната отпада една от функциите,закл. или отку4.моята само отклу4ваше.Та размонтирах патрона ,пробих с4упенато место с около 2мм.свредло инавих резба.След това навих мальк винт и залях с ПОКСИПОЛ.Другиа вариянт е да размениш патроните,или монтаж дистанционно.

Comment

Колеги, благодаря за отговора!
        Весели празници !!!
        Alfa Romeo 145 1.3 boxxer

Comment

Аз имах същия проблем.
          Сложих си аларма която да заключва и отключва вратите и реших проблема.
          Успех.
          Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
          Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
          Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

Първоначално публикувано от VAN
            Аз имах същия проблем.
            Сложих си аларма която да заключва и отключва вратите и реших проблема.
            Успех.
            155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4